Raymarine Axiom – multidisplay med förfinade funktioner

21 Feb 2017 13:070

Raymarines nya serie med multifunktionsdisplayer är tydligare, snabbare och mer användarvänliga än sina föregångare. Här för vi en demonstration av marknadschefen Jim Hands.

Axiom, som den nya serien heter, bjuder en märkbar förbättring av allt väsentligt när det gäller multifunktionsdisplayer.

De finns i tre varianter (7–, 9–, och 12 tum) och samlar funktioner som fishfinder, plotter, radar och mycket mer i en överskådlig display.

Bland dessa funktioner är man speciellt stolt över det som man kallar för RealVision 3D sonar och som ger en imponerande tydlig bild av hur det ser ut under båten.

Användaren kan förminska, förstora och styra bilden som det passar för stunden och få detaljerade bilder från alla möjliga vinklar. Och kanske viktigast av allt – avgöra med en imponerande noggrannhet var han bör kasta ut fiskelinan för bästa fiskeresultat.

En annan frestande möjlighet är är att koppla in FLIR´s nya och uppdaterade värmekamera ock på så sätt kontroll på allt väsentligt som sker och finns runt båten även ovanför vattenytan.

De priser som nämns i videoreportaget är exklusive moms.

Read more